Van peerfiguur naar appelfiguur

Vroeger hadden de meeste vrouwen een peervormig figuur, kenmerkend door de brede heupen en vollere billen. Uit een onderzoek door de Britse fitnessketen Nuffield Health, uitgevoerd op meer dan 24000 vrouwen,  blijkt dat vrouwen meer en meer een appelvormig figuur krijgen met smallere heupen maar een vollere buik.

De risico’s van een appelfiguur  en meer buikvet voor vrouwen

Onderzoekers merkten op dat de gemiddelde vrouw tegenwoordig zo’n 83,8 cm buikomtrek heeft;  liefst 5 cm meer dan de gezondheidslimiet.

Artsen maken zich dan algemeen ook zorgen over deze toename van buikvet omdat het ook heel wat gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Vetten bevatten immers vele “afvalstoffen” zoals zware metalen.

Indien men op dieet gaat en deze vetten gaat verbranden, moet men rekening houden met het feit dat deze afvalstoffen vrijkomen en afgevoerd moeten worden uit ons lichaam. Om onze nieren en lever daarbij te ondersteunen, raden wij aan om Depurazione te gebruiken. Dit natuurlijk middel zonder suiker, is gebaseerd op een mix van klantenextracten die zorgt voor een zuivering van uw lichaam tijdens uw dieet.