Train je buikspieren

Wist je dat door middel van simpele buikspieroefeningen je snel overtollig buikvet kan omzetten in spieren. Als je regelmatig enkele van onderstaande buikspieroefening uitvoert dan krijg je een mooie platte gespierde buik. Je kan het altijd eens proberen zonder dat het je geld kost en bovendien is het nooit schadelijk voor jouw lichaam.

Wanneer je in combinatie met buikspieroefeningen ook een dieet toepast krijg je uiteraard een sneller en beter resultaat. Je moet er steeds op letten dat wanneer je vetten gaat verbranden op korte tijd dat je steeds genoeg water drinkt om deze afvalstoffen te verwijderen uit je lichaam. Hoe sneller deze afvalstoffen weggevoerd worden, hoe beter de resultaten zullen zijn.

Persoonlijk vinden wij de combinatie van een Eiwitdieet met buikspieroefeningen de beste resultaten geven op een korte periode. Ideaal dus als je op korte termijn toch nog een strakke buik wil.

Hier alvast enkele buikspieroefeningen:
Buikspieroefening 1 met trainingsbal
Buikspieroefening 2 met trainingsbal
Buikspieroefening 1 voor thuis
Buikspieroefening 2 voor thuis

Let wel op dat je je oefeningen goed opbouwt en niet teveel tegelijk wil doen. Een goede raad is om steeds 1 dag tussen de oefeningen te laten, zo kan je je lichaam voldoende laten recupereren.