Proteine Dieet

Waarom is het proteine dieet zo succesvol? Eigenlijk is dit een eenvoudige vraag: het is gebaseerd op vele jaren onderzoek naar de natuurlijke processen in ons lichaam. Geen enkel dieet is zo wetenschappelijk onderbouwd dan het proteinedieet. Eigenlijk zou men de vraag moeten stellen waarom het proteinedieet niet meer gevolgd wordt gezien het blijvend gewichtsverlies.

Het proteine dieet is “onnatuurlijk”.

Vele mensen menen dat een proteinedieet “onnatuurlijk” en “ongezond” is omdat het heel typisch aangeboden wordt onder de vorm van poederzakjes. Poedervoeding wijkt sterk af van ons traditioneel beeld van voeding. Het is zoals een sporter soms betere conditie kan opbouwen door minder te trainen: het druist in tegen ons gevoel. Spijtig genoeg bedriegt ons gevoel ons soms.

Lees daarom hoe het proteinedieet werkt en beoordeel dan pas of het proteinedieet de ideale manier is voor jou om blijvend gewicht te verliezen

Meer informatie proteine dieet

3 gedachten over “Proteine Dieet”

    1. Elk dieet moet beperkt worden in de tijd. Omdat er bij een proteindieet sprake is van snelle vetverbranding, komen er ook veel afvalstoffen die opgeslagen zijn in je vet vrij. Deze moeten ondermeer door je nieren verwerkt worden en kan dus belstend zijn voor je nieren. Altijd voldoende drinken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *