Ontgiften van je lichaam

Voel je opnieuw energiek: ontgiften van je lichaam.

Snel moe en geïrriteerd? Heb je donkergele urine? Dan heb je waarschijnlijk teveel afvalstoffen in je lichaam.

Dagelijks krijgen we afvalstoffen binnen via onze omgeving en voeding. Ons lichaam verwerkt deze stoffen via onze lever, nieren, huid en longen. Tweemaal per jaar moet men een periode van ontgiften van het lichaam voorzien. Beschouw het als een onderhoud van je lichaam – het verversen van de motorolie van je motor.

Ontgiften met water

Water ontgiftigt en reinigt het lichaam door het afvoeren van afvalstoffen. Onze nieren filteren ons bloed. De nieren kunnen alleen goed werken als er voldoende water door stroomt. Drink minstens 1,5 liter water per dag. Vermijd alcoholische en suikerhoudende dranken omdat deze producten het ophopen van afvalstoffen bevorderen.

Dieet

Tijdens het dieet komen extra afvalstoffen die opgeslagen waren in de vetcellen vrij, daarom is het heel belangrijk om tijdens het dieet ons lichaam extra te ontgiften.

Nevenverschijnselen ontgiften

Tijdens de zuiverende kuur kan men last krijgen van hoofdpijn, een slechte adem of een vale huid. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken. Hieruit blijkt immers dat uw lichaam zich van zijn afvalstoffen aan het ontdoen is.

Door het ontgiften van ons lichaam zal onze spijsvertering en de vetverbranding beter en sneller werken waardoor men gemakkelijker gewicht zal verliezen in geval van een dieet.

Product

Aanrader: Depuritivo Antartic, dit is een extract van 20 kruiden zonder bewaarmiddelen, suiker of alcohol. Dit product vermindert ook de mogelijke lichte hoofdpijn die kan ontstaan bij ontgiften.

Resultaat

Energie, goede stofwisseling, glanzend haar, gezonde huid, goede weerstand tegen ziekten, … kortom een nieuw lichaam!!

Veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *