Graag een slank en atletisch lichaam?

We hebben veel reacties ontvangen over onze tips voor het stimuleren van ons eigen groeihormoon.

We hebben echter ook de vraag gekregen of we ook dergelijke tips kunnen geven die geen sportactiviteiten inhouden. Sommige mensen hebben immers last van bepaalde blessures en kunnen de gevraagde inspanningen van de Peak 8 oefeningen niet aan.

Volgens ons zijn er een aantal elementen van belang om gewicht te verliezen of op gewicht te blijven:

1. Energie hoeveelheid (koolhydraten, vetten, eiwitten) die we dagelijks innemen
2. Energieverbrandingscapaciteit van ons lichaam (spieren)
3. Energie verbrandingsefficiëntie van ons lichaam (mitochondriën)
4. Beheersen van hongergevoel waarbij er een correcte productie is van insuline.
5. Energie opname door ons lichaam. We kunnen bepaalde natuurlijke producten innemen die de opname van bepaalde producten verminderd

Dit zijn de fysisch meest belangrijke aspecten van op gewicht te blijven en af te vallen. Soms zijn er ook emotionele en sociale aspecten waardoor we problemen hebben met ons gewicht.

In vorig artikel hebben we besproken dat naarmate we ouder worden de productie van ons groeihormoon afneemt en hoe we dit op natuurlijke wijze kunnen stimuleren om onze spiermassa te behouden en te vergroten door middel van de Peak 8 oefeningen die slechts 20 minuten van je tijd in beslag nemen.

Indien je echter deze Peak 8 oefeningen niet kan uitvoeren, kan je ook het natuurlijk spierversterkende middel Bio Performance Pak nemen. Dit middel is zowel voor vrouwen als mannen geschikt om de spiergroei en uithoudingsvermogen te verbeteren. Het middel is vrij van hormonen en verboden stimulerende producten.

Bio Performance Pak wordt voornamelijk (mezelf inbegrepen) door sporters om hun spiergroei en uithoudingsvermogen in het algemeen te bevorderen maar wordt ook aan ouderen gegeven om de opbouw van spieren te stimuleren. Bovendien bevat Bio Performance Pak “voedingsstoffen die betrokken zijn bij de mobilisatie van vetten ten behoeve van de spieropbouw en het uithoudingsvermogen”. Zo realiseren we twee objectieven in één klap; verhogen van onze verbrandingscapaciteit en het verminderen van het vetpercentage. Meer informatie over Bio Performance Pak

P.S. Peak 8 in combinatie met Bio Performance Pak geeft superresultaten!