Daling groeihormoon in functie van de leeftijd

Afvallen in 20 minuten!

20 minuten intensief interval training zorgt voor een gemiddelde stijging van je groeihormoon met 771%. Wat heeft dit te maken met afvallen?

Velen onder ons mochten in hun jeugd eender wat eten zonder bij te komen (of niet veel) terwijl we bij het ouder worden, ondanks dat we soms minder en gezonder eten, toch bijkomen!

Een van de verklaringen hiervan is de daling van de productie groeihormoon door ons lichaam zoals aangegeven in de grafiek. HGH (Human Growth Hormon) wordt ook wel eens het jeugd hormoon genoemd omdat het mee zorgt voor een strakke, elastische huid. Door een daling van het hormoon wordt de verbranding in ons lichaam minder efficiënt waardoor we, ondanks het feit dat we niet meer eten, toch extra vet opstapelen.

Phil Campbell, een coach die duizenden topatleten heeft begeleid, heeft uit zijn ervaring en wetenschappelijke studie een intensieve interval training van 20 minuten opgesteld dat je groeihormoon met 771% doet stijgen. Eigenlijk gaat het om 4 !! minuten inspanning en 16 minuten rust. De 8 sessies van 30 seconden inspanning zijn dan ook superintensief. Het is zelfs normaal dat, indien je de inspanning goed doet, je de eerste malen zelfs de 8 sessies niet haalt!

Na deze training mag je geen koolhydraten eten gedurende een periode van 2 uur om een maximale toename van groeihormoon te bekomen. Het groeihormoon gedraagt zich als een jager van vetcellen en de resultaten zijn dan ook verbluffend.

Hieronder vinden jullie een interview met Phil Campbell en een praktische sessie zodat jullie exact weten hoe jullie snel kunnen afvallen door 20 minuten intensief interval training te doen. Veel succes!! Plaats een commentaar (zodat we weten of jullie meer informatie wensen) en share deze tekst.Een gedachte over “Afvallen in 20 minuten!”

Reacties zijn gesloten.